MENU

  • Antyperspirant
  • Celuloid
  • Boswellia sertata
  • Lactil
  • Mikronizowane czerwone
  • Maskara
  • Ekstrakt skórki
  • Mączka migdałowa
  • Olej z babassu
  • Placenta roślinna.
  • Zielona herbata /camelia/
  • Fosfolipidy
  • Alginat
  • Zincidone
  • Balsam do ciała
  • Olejki eteryczne
  • Anyżek
  • Glinka ghassoul....
  • Olej orzechowy -macadania
  • Ceramidy /sphingolipids/
  • Keratolina
  • Masło shea
  • Produkty reakcji maillarda
  • Lokówka
  • Alantoina
  • Proteiny mleczne
  • Kwas askorbinowy
  • Propolis
  • Strefa T
  • Ginkgo biloba
  • Morszczyn
  • Ekstrakt z oczaru
  • Kigelia africana
  • Bronzery
  • Liposukcja
  • Olej z pestek winogron
  • Rumianek
  • Owoc ogórka
  • Jonoforeza
  • Olej jojoba
  • Olej z babassu

    ogłoszenia nowy sącz | nadmierne pocenie się dłoni | Herbalife | GH turbo | neurolog w poznaniu | odchudzanie Warszawa Olej z babassu otrzymujemy z palmy pochodzenia brazylijskiego i ma właściwości prawie takie same jak olej kokosowy .Olej babassu ma postać miękkiego masła o nie ciekawym zapachu .Postać miękkiego masła olej przyjmuje w niskiej temperaturze ,natomiast w wyższej topi się i ma postać płynną oraz przeźroczysta .Olej z babassu jest tłoczony na zimno a oczyszczany jest dopiero w końcowej fazie produkcji czyli tłoczenia .Do oczyszczenia nie stosuje się żadnych środków chemicznych przez co olej został zakwalifikowany jako produkt naturalny i przeznaczony jako składnik do wyrobu kosmetyków naturalnych. Olej babassu ma taką samą temperaturę jaką posiada skóra ,dlatego po nałożeniu warstwy oleju na skórę szybko się w nią wchłania i nie pozostawia wrażenia tłustej skóry. Olej doskonale nadaje się na maseczki do pielęgnacji włosów ,szampony oraz odżywki .Olej ma zdolność szybkiego wchłaniania się do włosów ,wygładza je ,ułatwia rozczesywane i zapobiega rozdwajaniu się końcówek. Olej ma bardzo szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym.